Тази седмица една нормална и човешка постъпка не спира да

...
Тази седмица една нормална и човешка постъпка не спира да
Коментари Харесай

ФБ полудя по полицай, сменил гумата на две момичета СНИМКИ

Тази седмица една естествена и човешка постъпка не стопира да въодушевява в обществените мрежи. Млад служител на реда сменя гума на автомобил, закъсал на пътя Кюстендил – Дупница, оповестява NOVA. Момичета пътували по работа, когато гумата на колата им се спукала. Надя и Мария се заловили сами да я сменят, само че не съумели. Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола.

Кварталният служител на реда от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал инцидентно на мястото. „ Момчето слезе от патрула, аз изтичах до него и му обясних, че сме в неволя. Той с необятна усмивка сподели " Добре, единствено ми кажете,че имате крик и гума и всичко ще се оправи ”, споделя Надя.

„ Това съгласно мен е човешко обвързване, няма никакво значение, че съм полицейски чиновник. Всеки е задължен, когато има опция, да прави доброта. Аз смених гумата може би за 4-5 минути ”, съобщи Ивайло Рангелов от районното полицейско ръководство в Бобов дол. Това обаче се оказало задоволително да впечатли двете дами.

Момичета разгласили историята в обществените мрежи, с цел да изразят благодарността си, изяснява Мария и счита, че мнението на мнозина към служителите на реда е безпричинно.

Самият Ивайло не се усеща воин. „ Притесняваме ме това, че доста хора обръщат внимание и го имат за мъжество, а не би трябвало да е по този начин ”, съобщи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР