Тази седмица е изключително важна: финална и заключителна. Първите два

...
Тази седмица е изключително важна: финална и заключителна. Първите два
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 декември

Тази седмица е извънредно значима: крайна и заключителна. Първите два дни изискват изключително внимание. На 13 декември е Новолунието в знака Стрелец, едно от най-позитивните новолуния. На това новолуние слагаме задачите за идната година, насочваме своите 10 стремежи към Вселената, изпълнени с религия и очаквания за по-добри дни, за по-високи цели, а това, което е стартирано, да пораства и да се усилва.

Но тази година това новолуние наподобява малко по-различно. Меркурий, за който към този момент всички знаят, пратеникът на боговете, този, който пази информацията, ръководи индустриалните процеси, пътищата и мислите ще бъде стационарен. Събитията, които се задействат към новолунието са значими и ще окажат мощно въздействие.
на 12-13 декември Меркурий е стационарен - вероятни са нарушавания в проектите ви, в случай че водите значими договаряния, пътувате е належащо повече внимание.на 13 декември - Новолуние в Стрелец - в случай че имате изясненост тъкмо какво желаете, действайте. Новолунието е удобно за вас, в случай че сте родени с назадничав Меркурий. Това е финалът на година, дейните дейности, новите инициативи бяха до 10 декември. До края на годината е време за „ нищоправене “, време за отмора, рестарт и подготовката за новата 2024 година, която ще бъде доста специфична година.от 14ти декември до 31ви януари -Меркурий ще бъде назадничав
Новата година ще посрещнем със стационарен Меркурий, който демонстрира значимостта на годината и събитията в нея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР