Тази седмица бе премиерата на видеоклипа Три ми са пушки

...
Тази седмица бе премиерата на видеоклипа Три ми са пушки
Коментари Харесай

Певецът на Триград с нов клип

Тази седмица бе премиерата на видеоклипа „ Три ми са пушки пукнали “ на родопския артист Хамид Имамски и неговите сътрудници Атанас Милев и Павел Бодуков. Емблематичната родопска ария дава заглавие на последния албум на изпълнителя, който излезе преди няколко месеца. Аранжиментът е дело на акордеониста Димитър Милев.

„ Три ми са пушки пукнали “ споделя за от дълго време отминали времена. Посветена е на битката на българите родопчани да защитят с цената на живота си своето семейство, чест, село, махала и татковина от разбойнически хайдушки чети и нападения, освен това, без да имат някаква външна поддръжка.

Това не е първият план, в който Хамид Имамски работи дружно с Атанас Милев и Павел Бодуков. Съвсем скоро изпълнителят дава обещание да показват и нови песни в съдействие с двамата актьори. Видеото е снимано в родното място на Хамид Имамски - село Триград, Девинско.

„ Много съм благополучен, че успяхме да покажем хубостта на това прелестно кътче от България, което се знае от значително българи и задгранични туристи. Това е необикновено място, което всеки би трябвало да посети! “, споделя артистът, който изпраща годината с доста изяви.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР