Тази седмица Activision Blizzard ни премиерното видео към Call of

...
Тази седмица Activision Blizzard ни премиерното видео към Call of
Коментари Харесай

С Modern Warfare 2, Call of Duty се завръща в Steam

Тази седмица Activision Blizzard ни премиерното видео към Call of Duty: Modern Warfare 2, уголемен геймплей от акцията в играта и други детайлност за идващия CoD. Заедно с това студиото разгласи и нещо много забавно. С Call of Duty: Modern Warfare 2 поредицата прави своето завръщане в Steam. Последната игра от сериите, която се продаваше в магазина на Valve беше Call of Duty: WWII от 2017. Всички PC издания на играта след това се продаваха в личната платформа на Activision Blizzard Batttle.net.

Студиото показа и някои числа за представянето на Call of Duty, като да вземем за пример това, че заглавията от поредицата са генерирали доход от $30 милиарда от излизането на първата игра през 2003 до в този момент. Call of Duty: Mobile се оказва доста положително попадение за Activision. Играта е свалена над 650 милиона пъти от старта ѝ преди три години, а над 125 милиона индивида са играли безплатното Battle Royale развлечение, съпътстващо главните издания на CoD Warzone.

Междувременно, още веднъж през тази седмица Activision даде някои детайлности към Warzone 2.0, която ще съпровожда Modern Warfare 2.Тя ще включва с изключение на наличие от CoD: MW2, напълно нови системи и нови способи за напредък, новата версия на анти-чийт технологията на Activision, оръжия и други И както може да се чака, направеният от вас напредък и оръжия в истинската игра, няма да се пренесат в Warzone 2.0.

Call of Duty:Modern Warfare 2 излиза на 28.10.2022 за платформите на PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X/S.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР