Тази събота в ресторант “La Opera” ще пее феноменалният Тони

...
Тази събота в ресторант “La Opera” ще пее феноменалният Тони
Коментари Харесай

Неповторимият глас на Тони Стораро ще изпълни „La Opera” тази събота

Тази събота в ресторант “La Opera” ще пее феноменалният Тони Стораро. Той е прочут с плътния си глас, невероятното осъществяване на гръцка музика и многочислените хитови части, които е създавал през годините, пеещи се до ден сегашен от дребни и огромни.

Изпълнителят на „ Бог ли ме наказа”, „ Милиони звезди”, „ Ако една звезда си” и други паметни части, подсигурява една незабравима нощ, съпроводена с доста тостове и положително въодушевление.

В “La Opera” посетителите се любуват на извънредно вкусна храна, изискана конюнктура, обслужване на високо равнище и топ музикални имена, които постоянно са посетител реализатори в заведението.

В петък пък музикален посетител ще бъде гръцкият реализатор Аристос Константину , който ще даде старт на почивните дни с доста гръцки шлагери.



Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Превъзходни кулинарни изкушения, част от които са прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски блага, свежи салати, пикантни разядки и благоуханен самун ви чакат в заведението.

Вижте част от неустоимите оферти на Шеф Емрах



В другата най-посещавана кулинарна дестинация в комплекса 7points - този петък и събота ще има DJ PARTY. Посетителите на заведението ще могат да се насладят на настояща музика, превъзходна кухня, приятна атмосфера и ужасно обслужване.

Направете вашата резервация на номер: 0879 68 68 68

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР