Тази събота и неделя (21 и 22 май) на пистата

...
Тази събота и неделя (21 и 22 май) на пистата
Коментари Харесай

Мартин Чой се завръща на пистата този уикенд в BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм

Тази събота и неделя (21 и 22 май) на пистата „ Навак “ в Сърбия ще се проведат 3-ти и 4-ти кръг от BMU Европейския шампионат по мотициклетизъм, като в тях присъединяване ще вземе и Мартин Чой при най-бързите състезатели в клас SuperBike1000 сс.

Пилотът ни към този момент е възобновен от травмата в ръката, която получи преди повече от месец в Серес и е изцяло подготвен за идните два кръга от календара на сръбската писта.

„ Тренирам всекидневно и към този момент 37 дни от интервенцията на ръката са зад тила ми. Само аз знам какъв брой ми беше мъчно и тежко да не мога да се състезавам в този интервал, само че нито за момент не съм се отчайвал, а в противен случай, не спирах с тренировките и следвах програмата на лекарите за възобновяване. Сега съм добре и направените проучвания го удостоверяват. По-бързо от предстоящото се случват нещата, което изненада докторите, само че поставих доста старания, с цел да се върна назад на пистата. Направих преди няколко дни плануваните проби с мотора в Сърбия и Гърция и мога да кажа, че всичко е наред и нямам самообладание още веднъж да застана на стартовата решетка още този уикенд. Използвам случая да благодаря на всичките си спонсори и почитатели, които всекидневно се интересуваха по какъв начин съм и по кое време още веднъж ще карам в съревнование. Ето, че моментът наближи и ще се веселя да се забележим на писатата „ Навак “ в Сърбия. Сигурен съм, че в събота и неделя ще има много наши сънародници, които ще ме поддържат, както мен, по този начин и останалите българи, които ще участваме “, показа Мартин Чой преди отпътуването си за западната ни съседка.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР