Тази събота и неделя (19 и 20 март) в СОК

...
Тази събота и неделя (19 и 20 март) в СОК
Коментари Харесай

Държавно първенство по хокей в зала се провежда край Варна

Тази събота и неделя (19 и 20 март) в СОК " Камчия " ще се организира Държавното състезание за мъже по хокей в зала, напомня Moreto.net.

Участие в него ще вземат осем тима, като първите четири, съгласно ранкинга, са водачи в двете групи, а останалите четири играят бараж за попълване на третото място в едната и третото място в другата.

В конкуренцията ще взе участие и варненският отбор " Свети Климент ". Той е пети по ранкинг и ще играе бараж с осмия - КХТ " Петър Берон " (Пловдив).

" Ако победим, влизаме в група с тимовете на " Академик Плюс " и " Вълците " (Харманли). Така ще играем още две срещи в потока и още една или в елиминациите по-късно. Ако загубим, играем още един мач против другия изгубил, с цел да разпределим седмо/осмо място ", съобщи треньорът на " Свети Климент " Николай Янчев.

" Надяваме се да си вземем баража и да влезем в групата. Там към този момент каквото стане. " Академик " са мощен тим, " Вълците " също в последните години са измежду водещите. План най-малко е да спечелим баража. В шампионата ще мога да разгадавам на двамата германци Карл Прийор и Александър Стайнбрих, както и на някогашната беларуска националка Катя Мигуцкая, понастоящем Пенева. Тя няма да пази, а ще играе като полеви, тъй като към тима се причисли един от старите ни вратари Момчил Томов, който е вратар №1 на България в разнообразни възрасти през годините ", добави експертът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР