Тази събота е големият финал на първия сезон на С

...
Тази събота е големият финал на първия сезон на С
Коментари Харесай

Геро сменя Рачков

Тази събота е огромният край на първия сезон на „ С Рачков всичко е допустимо “. Всяка събота водещият събираше на сцената на предаването осем български звезди, които се изправяха пред най-забавните провокации. В шоуто участваха над 60 известни персони, които с необятна усмивка се впускана в истинските игри.

В края на есенния сезон, Димитър Рачков ще се причисли към участниците и за първи път ще тества всички игри, а неговото място на водещ ще заеме един от най-колоритните облици в шоуто –  Герасим Георгиев - Геро.

В щурите провокации Геро ще посрещне още седем от най-забавните звезди, които към този момент са се качвали на сцената на шоуто – Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка. С опита си от предходните излъчвания, те ще се хвърлят в приключението с още по-голямо предпочитание и пристрастеност.



Димитър Рачков персонално ще опита всички провокации на сцената, а резултатът ще бъде по-забавен от предстоящото. Веселите „ Таратанци “ ще подгреят звездите за „ Ко сподели, ко?! “, а незабавно по-късно част от тях ще влязат в извънредно балетно учебно заведение с началник Милица Гладнишка. Зрителите на Нова тв ще видят и по какъв начин ще се оправят участниците в „ Счупен телефон “, „ Бабо, разкажи ми приказка “, „ Усмивката на зъболекаря “ и „ С други думи “.

На финала всички дружно ще влязат в Лудата стая и ще се пренесат в един на пръв взор елементарен апартамент, в който двамата другари ще гледат мач. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР