Тази събота Девин Хейни ще заложи титлите си в лека

...
Тази събота Девин Хейни ще заложи титлите си в лека
Коментари Харесай

10-те най-добри победи на Хейни и Ломаченко

Тази събота Девин Хейни ще заложи купите си в лека категория в пердах за безспорната международна купа против Василий Ломаченко. Двамата имат отлични мачове зад тила си. Хейни е с 29 триумфа от 29 мача, а украинеца има 17 победи и 2 загуби. Ето асортимент на най-хубавите победи на двамата преди багра им в събота.

 

1 Ломаченко против Гийермо Ригондо

В тази борба от 2017 година сред може би двамата най-хубави от техническа позиция през днешния ден, Ломаченко в последна сметка излезе победител, тъй като просто беше прекомерно огромен за дребния Ригондо. Способен да го тормози и да го кара да се движи, Ломаченко чества, когато неговият кубински конкурент се отдръпна от борбата след шест рунда.

2 Хейни против Джордж Камбосос Младши 1

Въпреки че не беше най-вълнуващата борба в историята на леката категория, представянето на Хейни против Камбосос през юни 2022 година, беше впечатляващо. Особено кат се има поради, че той се би в Австралия и то против Камбосос, който преди малко беше разрушил Теофимо Лопес. Това, че Хейни го направи да наподобява толкоз елементарно, е доказателство за неговите умения.

3 Ломаченко против Хорхе Линарес

Една от най-хубавите борби в кариерата на Ломаченко е тази през 2018 година Двама добре подготвени бойци, които вкараха задоволително драма, с цел да създадат нещата забавни. В последна сметка обаче, откакто самият той падна в шести рунд, Ломаченко завърши Линарес в 10-ия.

4 Ломаченко против Гари Ръсел Младши

Фактът, че Ломаченко победи Ръсел Младши в едвам третата му борба, споделя всичко за невероятния украинец. Въпреки че може би не беше на върха на силите си през 2014 година, Ръсел по-късно щеше да потвърди качеството си, като завоюва пояса на WBC в категория перо.

5 Хейни против Джордж Камбосос младши 2

Колкото предсказуем, толкоз и неправилен мач. Хейни най-малко потвърди, че борба номер едно не е случайност, като се завърна в Австралия и победи още веднъж Камбосос  през 2022 година Той го направи още един път, с гения и удара си.

6 Ломаченко против Никълъс Уолтърс

Въпреки че загубата от Ломаченко на процедура докара до пенсионирането му, Уолтърс преди онази нощ през 2016 година беше рисков унищожител в категория перо, откакто остана непобеден в 27 борби. Ломаченко обаче, с връх 6-1 по това време, нямаше проблем да потуши опасността на ямайеца.

7 Хейни против Джоузеф Диас

Диас, някогашен притежател на колана на IBF в суперлека категория, се срещна с Хейни в лека категория през 2021 година, като на карта беше заложен поясът на WBC. Победата пристигна с единомислещо съдийско решение.

8 Хейни против Хорхе Линарес

Твърде остарял по времето, когато пътищата им се пресякоха, и сигурно не същият войник, който се изправи против Ломаченко три години по-рано - загубата на Линарес от Хейни през 2021 година със съдийско решение – беше началото на края за класния венецуелец.

9 Ломаченко против Люк Кембъл

Победата на Ломаченко със съдийско решение над Кембъл през 2019 година беше първият и до момента единствен път, когато той се появява в Обединеното кралство. Винаги с една крачка пред съперника си, различен олимпийски първенец, Ломаченко направи същинско шоу.

10 Хейни против Юриоркис Гамбоа

Това надалеч не беше остарелият Гамбоа, изключително като се има поради, че той преди малко беше надвит от Джервонта Дейвис, само че Хейни въпреки всичко трябваше да свърши работата, когато се сблъска с кубинеца през 2021 година Той го направи, печелейки безапелационно в резултата след 12 рунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР