Тази събота бТВ ще направи зрителите си съпричастни на историческото

...
Тази събота бТВ ще направи зрителите си съпричастни на историческото
Коментари Харесай

Гледаме коронацията на крал Чарлз III на живо

Тази събота бТВ ще направи феновете си съпричастни на историческото събитие – коронацията на английския монарх крал Чарлз III от 12:20 до 16 ч. посредством особено студио. Водеща в София ще бъде Петя Дикова, а непосредствено от Лондон ще се включи Васил Христов.

Те ще разясняват онлайн дружно със своите извънредни посетители събитието от Уестминстърското абатство, където се организират коронации от 1066 година Церемонията и символиката, традициите на монархията, протокола и любопитните елементи. Екипът на предаването е подготвил и забавни истории за живота на крал Чарлз, както и срещи с вдъхновяващи персони, които имат досег до Британската монархия.

Сред тях е българин, който получи орден на Британската империя за принос към укрепването на британско-българските връзки. Васил Христов от Лондон ще събира усещанията на кралски коментатори и биографи и ще опише историята на първия портрет на Чарлз като крал за корицата на най-старото списание в света. В специфичното студио ще се обърне внимание и на митингите Не е моят крал и републиканската група за напън.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР