Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на

...
Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на
Коментари Харесай

Българските представители на Евровизия Intelligent Music Project в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “, Ники Станоев ще посрещне Intelligent Music Project, които показват България в тазгодишното издание на песенния конкурс „ Евровизия “. Музикантите ще опишат любопитни обстоятелства към сформирането на групата и подготовката за турнетата, на които показаха за пръв път онлайн песента „ Intention” (Намерение). Intelligent Music Project споделят също какви са, съгласно тях, възможностите за победа на песента, както и какво е посланието, което желаят да предадат на аудиторията.

В рамките на шоуто Ники Станоев се среща извънредно и с вокалиста на групата Рони Ромеро. На кое особено място двамата организират диалога и какво е общото сред България и Чили - това са единствено част от нещата, които Рони ще разкрие пред водещия на “Събота вечер с БНТ”.

Ники Станоев ще се срещне и с артиста, перкусионист и някогашен депутат Калин Вельов. Повелителят на бразилските ударни принадлежности разкрива за вдъхновението, което е основало групата „ Бог Рок “ и за отдадеността си главно към музикални планове. Музикалният десерт на шоуто е поднесен от атрактивната Цвети Радойчева, която ще показа за основната си роля в сатиричната пиеса „ Белият гарван “.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ всяка събота от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1, с водещ Ники Станоев
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР