Тази събота (6 април) от 17:00 ч. предстои една от

...
Тази събота (6 април) от 17:00 ч. предстои една от
Коментари Харесай

Сашка Васева обяснява какво е чувството един ден да се събудиш и всичко да е мрак

Тази събота (6 април) от 17:00 ч. следва една от най-дългоочакваните и прочувствени срещи в " Животът по автентичен случай " по bTV.

В искрено изявление, пропито с болежка и вяра, емблематичната Сашка Васева ще открехне завесата на персоналния си свят, белязан от редица разтърсвания през последните няколко години. Какво е възприятието един ден да се събудиш и светът, който познаваш, да е потопен в мрак?

Как се приема диагноза, която за минути прекатурва целия ти живот? Живот, който от ария се трансформира в тишина и пъкъл... Как се живее с всичко това и какво чакат Сашка и фамилията ѝ оттук насетне, ще разберем от диалога ѝ на четири очи с водещата Александра Сърчаджиева.

В рубриката за образни трансформации " Моето ново Аз " Радост Драганова ще ни запознае с една жена, дълго чакала своето дете. След години на обезверени опити и обиди от най-близките в фамилията, тя осиновява момче. Но тестванията не престават - при детето се отключват редица здравословни проблеми, а брачният партньор ѝ се оказва прелюбодеец, който натрупва куп задължения и се озовава в пандиза.

След години на оскърбление и болежка, в които сама се грижи за своето дете, Ваня се обръща към Радост, с цел да получи най-малко дребна отплата от ориста за дългите години на компликации. Как ще я зарадват експертите в клиниките и какъв ще е новият ѝ външен тип, ще научим в събота от 17:00 ч. по bTV.

В класацията " Топ 10 " Филип Буков е събрал на едно място десетте най-шантаво облечени звезди на България. Каква е модата в средите на известните и какви аксесоари и аутфити са избрали те, с цел да приковат вниманието към себе си - ще разберем още тази събота в " Животът по автентичен случай " по bTV!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР