Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота

...
Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота
Коментари Харесай

Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ Ники Станоев ще посрещне певицата и носителка на наградата „ БГ фешън икона “ за 2022 година Михаела Филева . Тя ще опише детайлности за новата си ария „ По-добра от мен “ и ще проучва заглавието и текста ѝ: „ Винаги има някой, който е по-добър от теб, само че въпросът е да се стремим постоянно да ставаме по-добри “. Една от най-ярките звезди в българската поп музика ще показа кой е най-големият ѝ мотиватор и опора в живота. Певицата ще разкрие датата и мястото на новото си начинание, а точно първото ѝ присъединяване в мюзикъл.

В „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ гостува още известната актриса от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ София Бобчева . Тя ще опише за канадското си поданство и за това по какъв начин е била призната в НАТФИЗ като задграничен студент. Актрисата ще признае за паник офанзивите, които постоянно е получавала на сцената заради сложното канализиране на всички облици.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от една млада вяра на родната сцена Борис Илиев . Той ще опише за проектите си през лятото и ще извърши специфична ария, с цел да закрие „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ за тази седмица, само че и за този сезон.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ всяка събота от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 с водещ Ники Станоев !
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР