Тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV за

...
Тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV за
Коментари Харесай

Щерката на Мира Добрева повярвала в Бог след спасението на майка си


Тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV за пръв път в ефирен ефир обичаната водеща ще показа какво тъкмо се случи с нея преди два месеца. След тежък перитонит Мира получава затруднения и изпада в кома за седем дни. „ Спомням си единствено, че започнах да споделям „ Отче наш “ и стигнах до половината “, искрено ще разкрие тя пред водещите Нели и Меги. За сложната обстановка, в която майка ѝ попада, в детайли ще опише дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неразделно до нея.
Реклама
„ Аз не бях вярваща преди този миг, само че когато мама беше с заплаха за живота, започнах доста да се апелирам. Когато се разсъни, беше сюрреалистично “, с голямо неспокойствие ще показа Лора.

Майката на Мира – Снежана – ще показа за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след претърпяното, и ще ѝ благодари, че постоянно вижда положителното и светлината, даже и в най-трудния миг. Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с ария, отдадена, записана и изпята особено за нея. През сълзи Мира ще опише истината за връзките си със своя брачен партньор: „ От години не живеем дружно, само че не сме разведени. И двамата очевидно имаме потребност да се отдалечим един от различен, само че аз не преставам да ходя към него и го чувствам доста покрай мен “. Баба Дора – една от обичаните столетници на Мира – ще опише за гения ѝ да влиза в сърцата на възрастните хора и ще ѝ благодари, че дава смисъл на живота ѝ в тези последни години.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР