Тази събота (20.03.2021 г.), водещият Юрий Дачев ще срещне зрителите

...
Тази събота (20.03.2021 г.), водещият Юрий Дачев ще срещне зрителите
Коментари Харесай

Очаквайте в „Рецепта за култура“ по БНТ 2 на 20 март

Тази събота (20.03.2021 г.), водещият Юрий Дачев ще срещне феновете на предаването „ Рецепта за просвета " с произведения от сбирката на Димитър Шиндов в изложба „ Академия " и изложбата „ 7Х5Х3 " в галерията на Съюза на българските художници на „ Шипка " 6.
В предавaнето очаквайте още, 80-годишнината на режисьора Георги Стоев-Джеки, Роман Кисьов за плана си „ Аз и времето ", галерия на Чавдар Гюзелев в изложба „ Ракурси " и интернет фестивал на българското писмено кино, проведен от българските културни центрове в чужбина.

Гледайте „ Рецепта за просвета ", тази събота, 20 февруари, 18:00 ч., по Българска национална телевизия 2.

За предаването

„ Рецепта за просвета " е едночасово седмично токшоу с водещ Юрий Дачев.
В предаването ще чуете по-различни отзиви и рецензии за културните обстоятелства. В България ежедневно и на всички места се случват културни събития, „ Рецепта за просвета " се стреми да ги открие и покаже за феновете.
Интересен акцент по тематиката на броя са нетрадиционните репортажи, както и мненията в рубриката „ Рецепта за другата просвета ".
В рубриката „ Портрет с думи " срещаме феновете с известни персони в разнообразни области на българската просвета. Те споделят малко познати събития от живота си, днешния си взор за протичащото се, новите си планове. Без сензации, без предумишлено атакуващи въпроси, без банални отговори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР