Тази събота (15 май), Античният театър в Пловдив ще бъде

...
Тази събота (15 май), Античният театър в Пловдив ще бъде
Коментари Харесай

Талантливите деца от Бон-Бон превземат сцената на Античния т...

Тази събота (15 май), Античният спектакъл в Пловдив ще бъде високомерен от чистата и неподправена детска наслада, стотици откровени усмивки, красива музика, танци и занимателни истории, вплетени в мюзикъла „ Пепеляшка “.

Продукцията, с която „ Бон-Бон Мюзик “ отбелязва своята 25-та годишнина разкрива артистичните гении на българските деца. В мюзикъла възпитаниците на Бон-Бон пеят, танцуват и влизат в функции по натурален и безапелационен метод, който пленява публиката и стопля сърцата.



„ Пепеляшка “ е автентичен театър, основан от български създатели, в който обичаната на дребни и огромни приказка за Пепеляшка оживява в нова форма, с цел да покаже на децата какъв брой огромна е силата на изкуството, да усещат и претърпяват света по един по-дълбок и пъстър метод.



Независимо от нежната си възраст, всички артисти в продукцията имат зад тила си дълги години подготовка и образование. В ролята на Комичния Крал, един от най-пъстрите и запаметяващи се облици в мюзикъла „ Пепеляшка “ ще се превъплъти очарователната Петра Църноречка. Петра стартира да пее в Бон-Бон, когато е на 5 години. Само на три години очарователната Александра Стойкова (Али) става част от Бон-Бон. Тя с лекост ще пресъздаде облика на Пепеляшка, за което й оказват помощ ясната й дикция, присъщ тембър и деликатност. Красивият принц от мюзикъла „ Пепеляшка “ е 10-годишния Алекс Марков. Той е самоуверен войник, само че с ранима, нежна душа и детска непорочност. Аристократизмът и царските маниери не са умъртвили в него способността му да бъде откровен и натурален. Една от най-култовите функции в мюзикала „ Пепеляшка “ е на мащехата. Амбизиозна и ексцентрична, тя непременно желае дъщерите й да се харесат на принца и прави всичко допустимо това да се случи. В тази роля ще се превъплъти харизматичната Рая Христова, която също стартира да пее едвам три годишна.



Античният спектакъл в Пловдив е магично място, което ще способства спектакъла „ Пепеляшка “ да се трансформира в незабравимо извживяване за цялото семейство. Билетите за мюзикъла са в продажба на касата пред общината и в мрежата на Eventim.

Събитието се организира с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР