Тази събота, 10 март, инди рок бандата HAYES & Y

...
Тази събота, 10 март, инди рок бандата HAYES & Y
Коментари Харесай

HAYES&Y – 2 дни до големия концерт

Тази събота, 10 март, инди рок бандата HAYES & Y ще излезе на сцената на Sofia Live Club за първия си огромен концерт. Вечерта ще бъде открита от групата INNERGLOW, която ще изсвири най-новите си авторски части, а незабавно след тях ще се появят и HAYES & Y. Вратите на клуба ще отворят в 21:00, а концертът ще стартира малко след 22:00 часа.

Електронни и живи принадлежности, голям брой алтърнатив, поп, денс и фънк детайли ще чуем в песните от подгряващата тайфа Innerglow.

Електро рок групата е измежду новите открития на българската сцена, само че към този момент се радва на своите триумфи, събирайки от ден на ден почитатели своята музика. Преди броени дни момчетата от Innerglow издадоха парчето „ Rising Sun”, което ще чуем онлайн на 10 март, дружно с „ Аfter you”, “Hesitation” и доста други. Innerglow ще открият вечерта в 22:30 часа, а незабавно след тях ще се качат и HAYES & Y, с цел да споделят най-новите си сингли Always So Simple, Always So Cold” и „ The Feeling”, както и към този момент добре познати части от предходните EP-та групата. За първи път, ще чуем и музиката на бандата в синхрон със специфични визуализации, които ще показват HAYES & Y в една нова и по-различна светлина.

Можете да закупите билети за концерта на цена от 10 лева при предвартелна продажба и 12 лева на входа в деня на събитието.



Детайли за събитието и настояща информация може да следите тук:
https://www.facebook.com/events/148713319167463/

Може да откриете HAYES & Y на:
http://hayesandyband.com/
https://www.facebook.com/HayesAndYBand?fref=ts
https://twitter.com/HayesAndYBand?ref_src=twsrc%5Etfw
https://instagram.com/hayesandyband/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР