Тази рецепта е много стара, но е доказана като най-мощната

...
Тази рецепта е много стара, но е доказана като най-мощната
Коментари Харесай

Отървете се от настинката и грипа с газ мас и хартия

Тази рецепта е доста остаряла, само че е потвърдена като най-мощната срещу грип и белодробни болести!  В интервала на грипната зараза от ден на ден нараства броят на заболелите дечица и то на напълно нежна възраст.  Болестта обаче удря всекиго като е изключително рискова от затруднения за дребните и хората с хронични болести.

Трябва да знаете, че в случай че не се вземат ограничения в точния момент, то единствено за броени дни грипът може да удари белите дробове и да се трансформира в рисковата пневмония.  Антибиотиците обаче съвсем не оказват помощ при появяването на този жанр вирусни инфекции.

За благополучие има една доста остаряла рецепта, която е приета за същинско знамение. 

Направете я още при първите признаци на вирус или грип за вас или вашето дете и ще се удивите от резултата й.

Гарантирано ще спите умерено единствено след 24 часа. Грипът и настинката постоянно се появяват в резултат на слаба имунна система, която не може да се пребори с вируса, предизвикал инфекцията. 

Лошото на това положение е, че в случай че не се лекува вярно и не се вземат нужните ограничения, то може да нападна белите дробове до няколко дни и да докара до затруднения като да вземем за пример пневмония. 

За благополучие съществуват естествени средства, които да оказват помощ за облекчение на признаците при грип и простуда. Ето по какъв начин:

Рецептата е следната. 

Трябва да се снабдите със свинска мехлем, само че в която няма никаква сол – наложително. Нужни са ви още амбалажна хартия и газ за горене, която се продава в съвсем всяка аптека.

И по този начин – първо намазвате хубаво гърдичките на детето или вашите със свинската мехлем. Отгоре залепвате парчето от амбалажната хартия, щедро напоено с газта. 

За да не мърда, увивате с найлон, а върху него връзвате парче вълнен плат, който да топли. Така се преспива цялата нощ, без да се смъква.

На идващия ден ще се удивите, че от температурата (колкото и да е висока), не е останала и диря. 

А заболяването обезпечено няма да слезе надолу към белите дробове, с цел да аргументи по-сериозни пакости.

„ Детето ми имаше близо 40 градуса температура. Грипът го повали на легло и никакви хапчета не му помагаха. Благославям остарялата жена от пазара, която ми сподели тази рецепта. 

Две вечери прекара с този лек и на третия ден към този момент си играеше. 

Симптомите на грипа обаче отшумяха доста още след първото намазване “, споделя 30-годишната Петя от Пловдив.

Свинската мехлем по принцип оказва помощ на дихателните пътища. Тя облекчава дишането. Освен това има антивирусни свойства. 

В положение е да прогони нездравословните неща, съдържащи се в организма на болния.

В комбиниране с горепосоченото се получава един чудноват лек, който ще ви върне усмивката за къс интервал от време. 

Опитайте, тъй като в този момент е сезонът на гриповете и настинките!

doctorbg.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР