Тази просторна къща с две спални в Лейк Дистрикт остави

...
Тази просторна къща с две спални в Лейк Дистрикт остави
Коментари Харесай

Продава се просторна къща с две спални за 70 000 британски лири - но има малка уловка

Тази просторна къща с две спални в Лейк Дистрикт остави евентуалните притежатели на жилища в неразбиране, когато се появи на пазара единствено за 70 000 английски лири.

Цените на жилищата в Обединеното кралство са се повишили за трети следващ месец през декември, съгласно Halifax. Банката сподели, че междинната цена на жилище в Обединеното кралство е £287 105. Така че, когато на пазара се появи преференциална договорка, търсачите на къщи би трябвало да ги сграбчен бързо.

Къща с тераса в Бароу-ин-Фърнес, Къмбрия, изглеждаше кражба на цена, надвишаваща 70 000 английски лири и опцията да си върнете парите в брой посредством заплащане на наем - само че има една измама. Имотът, който беше видян на Rightmove предходната година - беше наименуван " вълнуваща капиталова опция ". Но пристигна с отпадъци, които съвсем стигат до тавана.

Главната спалня на парцела със свободна благосъстоятелност имаше претъпкан скрин, а втората спалня беше отрупана с чекмеджета и кутии. Кухнята й имаше храна, изстискана до контейнери и пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР