Тази пролет Vbox7.com ще зарадва своите потребители със забавен видео

...
Тази пролет Vbox7.com ще зарадва своите потребители със забавен видео
Коментари Харесай

Пролетта носи смях и забавление с маратона на Vbox7.com

Тази пролет Vbox7.com ще зарадва своите консуматори със занимателен видео маратон, който ще направи идните Великденски празници още по-приятни. Пролетен флирт, обичана музика и безкрайно количество смях от обичаните уеб сериали и известни телевизионни продукции чакат ценителите на заниманието с маратона на Vbox7.com

Феновете на уеб продукциите ще имат опция да се насладят на низ от неловки обстановки, в които изпадат обичаните герои на един от най-обичаните тийн сериали - „ Не по този начин, брат “. Много изненади, съдбовни избори, нови лица и пролетен флирт превземат сърцата на феновете. Не пропускайте да си припомните и войната сред влогърките Бела и София от „ Следвай ме “, както и да наблюдавате мистерията в новия онлайн трилър „ Аз съм никой “, който неотдавна започва във Vbox7.com.

За феновете на „ виртуалните срещи “ Vbox7.com разкрива какво съставлява съвършената първа среща в най-новия риалити уеб сериал „ 10 първи срещи “. Не пропускайте да видите пред какво се изправя красивата Теа в своя любовен опит. Вълната на пролетния романс продължава с ретроспекция на двата горещи сезона на дейтинг шоуто на Дани Петканов - „ Сладки свалки “.

Плейлист с най-коментираните превъплъщения в новия сезон на ТВ шоуто "Като две капки вода “ още веднъж предизвика със звездни участници и изненадващи осъществявания. Не пропускайте емблематичните фалшификати на Златка Райкова, Константин, Гери-Никол, Софи Маринова и така нататък

Новата музикална година стартира с покоряващи шлагери на реализатори като Дрейк, Дуа Липа, Рита Ора, Криско, Павел и Венци Венц. Vbox7.com сътвори неповторим плейлист „ Хитовете на 2018 “, който събира на едно място обичаните звезди, оглавили класациите с разбиващи части, и освен.

Настроението е обезпечено и от селекцията „ Смях до разкъсване “, която включва приключенията на героите от обичаните комедийни поредици „ Ала-Бала”, „ Типично”, „ Hate Machine” и „ ДжиДжи БиДжи”.

Забавлението не стопира до тук! Селекцията “Teen зона” ще зарадва младежите във почивка с опция да поклюкарстват с Михаела от „ Sweet 17”, да получат съвет от Мона и „ Секс Лафче “, както и да разцъкат с Мишо от „ Epic Shit”.

Със специфичния “VIP клуб “ на Vbox7.com ще може да си припомните и да наблюдавате по какъв начин се оправиха Криско, Тита и Джулиана Гани с провокациите в шоуто „ В играта с Дани Петканов “, както и какво споделиха на Ивайло Колев от „ Hairmaster” Сузанита, Галин и Мис Плеймейт Нора Недкова.

Ако имате потребност от малко помощ в кухнята, свежи хрумвания в грижата за най-малките или креативност в задачата да посрещнете пролетта с малко повече хубост и убеденост, то селекцията на „ Яж, гримирай се и бит “ ще помогне в това начинание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР