Тази пролет Microsoft анонсира появата на лаптопи с ARM процесори,

...
Тази пролет Microsoft анонсира появата на лаптопи с ARM процесори,
Коментари Харесай

Първият Windows 10 лаптоп с процесор Snapdragon 835 се появи в официалния сайт на HP

Тази пролет Microsoft анонсира появяването на преносими компютри с ARM процесори, работещи под ръководството на Оценка за съвместимост Windows, които се употребяват най-вече в Android устройствата.
По всичко проличава, че преносимите компютри с Windows за ARM процесори ще се появят скоро, тъй като преносим компютър, основан на чипа от флагманско равнище – 8-ядрения процесор Snapdragon 835, скоро ще се появи в портфолиото на компанията Hewlett Packard.

Това си пролича от обстоятелството, че първата пазарна информация на новото устройство, името на което към момента не е известно, а е разполагаем единствено комерсиалния показател 2US29AV, бе оповестена в формалния уебсайт на HP. Малко по-късно страницата на този преносим компютър бе отстранена, само че късно: нейните скрийншоти се разпространиха в Глобалната мрежа.

Една от екранните фотоси демонстрира,, че ще има две модификации на преносимия компютър на Hewlett Packard с ARM процесор: с 4 GB оперативна памет и 128 GB бърз UFS флаш-диск, а вторият модел е оборудван с 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск вид UFS.



Засега това е цялата информация за преносимия компютър с Оценка за съвместимост Windows за ARM процесори.

Още напролет представителите на Qualcomm дадоха обещание, че първите преносими компютри с техните процесори ще излязат към края на тази година. А това значи, че чакането скоро ще завърши.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР