Тази прахосмукачка с всмукателна мощност 2000 Pa използва адаптивен алгоритъм

...
Тази прахосмукачка с всмукателна мощност 2000 Pa използва адаптивен алгоритъм
Коментари Харесай

Roborock S5 Max – нов почистващ робот, умен и ефективен

Тази прахосмукачка с всмукателна мощ 2000 Pa употребява адаптивен логаритъм за обмисляне на най-ефективния маршрут на разчистване

Новата роботизирана прахосмукачка Roborock S5 Max почиства дома интелигентно

Домашните почистващи роботи набраха голяма известност в последните години. Умни и ефикасни, те пестят скъпо време на модерния човек, който нормално е мощно зает със служебни отговорности, а през уикенда и почивките се отдава на пълноценни развлечения, вместо да чисти ръчно жилището си.

Нов модел роботизирана прахосмукачка Roborock S5 Max притегля вниманието в световния онлайн магазин Geekbuying. Устройството се предлага сега с отстъпка от 12% – на цена от $469,99, с доставка от европейски склад (за $12,73). Нови консуматори на онлайн магазина могат да разчитат на ваучър за спомагателна отстъпка от 2%, е оповестил търговецът на страницата на продукта.

Адаптивен логаритъм за обмисляне изготвя най-ефективните направления за разчистване

В съпоставяне с предходния модел, Roborock S5 Max идва с осъвременени системи за измиване и разчистване. Роботът е оборудван с огромен контейнер за вода – 290 мл, тъй че да покрие по-голяма повърхност за разчистване – до 200 кв. метра. Адаптивен логаритъм за обмисляне изготвя най-ефективните направления за автоматизирано разчистване, възползвайки се от акуратен LDS лазер, който сканира помещението със скорост 300 оборота в минута.

Роботът-прахосмукачка преодолява елементарно первази и килими с височина над 2 см

Благодарение на неповторимия дизайн на чекмеджето, моп панелът може бързо и елементарно да се инсталира и демонтира, без да е належащо потребителят да обръща или изважда резервоара за вода. Основните елементи, включително четката и кошът за отпадък, са лесни за поддръжка, а въздушният филтър и подложката за миене удължават живота на съставените елементи.

Roborock S5 Max е интелигентно устройство, което може да се ръководи благодарение на мобилно приложение. Така да вземем за пример, потребителят може да зададе планувано разчистване на дадена стая в избрани дни и часове. Роботът преодолява елементарно первази и килими с височина над 2 см и автоматизирано минава в турбо режим при разчистване на килима.

Моп панелът може да се инсталира и демонтира бързо и елементарно

Когато мощността падне под 20%, роботът автоматизирано ще се зареди, като пресметна нужното време за зареждане въз основа на площта на непочистената зона. Когато батерията е изцяло заредена, роботът ще продължи да почиства помещението. Максималната всмукателна мощ на прахосмукачката е 2000 Pa.

Можете да купите прахосмукачката тук: Roborock S5 Max – на цена от $469,99 с доставка от европейски склад (за $12,73) и ваучър за отстъпка от 2% за нови консуматори, наличен на страницата на продукта.

Роботът Xiaomi VIOMI V2 Pro има всмукателна мощ 2100Pa и употребява лазерна навигация

В същия онлайн магазин се оферират на цени с понижение сега и други роботизирани прахосмукачки, в това число няколко модела на Xiaomi. Така да вземем за пример, вакуумната прахосмукачка Xiaomi VIOMI V2 Pro се отличава с всмукателна мощ 2100Pa, LDS лазерна навигация и интелигентно ръководство с мобилно приложение.

Xiaomi VIOMI V2 Pro е мощна и ефикасна прахосмукачка с три работни режима

Роботът на Xiaomi чисти нечистотия, прахуляк и по-големи частици, като обхожда даже и труднодостъпните места към мебелите, под леглата и ъглите. Устройството поддържа три работни режима – единствено разчистване, единствено измиване и разчистване и измиване. Достатъчно е да зададете зоните за разчистване в мобилното приложение и роботът ще ще изготви самичък маршрута.

Можете да купите вакуумната прахосмукачка тук: Xiaomi VIOMI V2 Pro – на цена от $369 при потребление на ваучър за отстъпка GKBV2PRO369, с доставка от европейски склад (за $21,63).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР