Тази подкрепа се очаква в редовете на БСП. Мая Манолова

...
Тази подкрепа се очаква в редовете на БСП. Мая Манолова
Коментари Харесай

Свиленски: Подкрепата на БСП за Манолова е искрена, ГЕРБ започнаха със София и ще свършат със София

Тази поддръжка се чака в редовете на Българска социалистическа партия. Мая Манолова има най-вече номинации в районните организации. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия членът на управлението на Българска социалистическа партия и зам.-председател на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Припомняме, че през вчерашния ден Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди поддръжката на партията за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Мисля, че тази поддръжка е откровена, единомислеща. Българска социалистическа партия излиза безусловно мобилизирана и Мая Манолова може да разчита на сериозна поддръжка, без която не може да стане кмет на София, съобщи Свиленски.

Нашите общински съветници ще извършват платформата на Българска социалистическа партия, която по нищо не би трябвало да се разграничава от платформата на Мая Манолова. Тя е потвърдила, че може да взема решение проблемите на жителите. Българска социалистическа партия не желае нищо повече, желае да промени модела, който от 10 години задушава българското общество, уточни социалистът.

Той посочи, че поддръжката на алените за кандидатурата на Манолова не е безусловна. Има няколко неща от които няма по какъв начин да се отстъпи и ние ще настояваме те да участват в програмата на Мая Манолова, съобщи Свиленски.

На основа на платформата нямаме разнобой с Мая Манолова, акцентира той.

Искаме да сменим модела на ръководство. За Българска социалистическа партия не е значимо да си закачи значката "победител на локалните избори " в София. Ние желаеме да създадем смяна, значимото е софиянци да живеят добре, означи зам.-председателят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия.

ГЕРБ започнаха със София и ще свършат със София. Голямата задача е да променим модела на ръководство и да дадем нова вяра на хората. Важно е да сменим освен кмета на София, значимо е да сменим ръководещото болшинство, сподели още Георги Свиленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР