Тази песен е за битката за човешката душа, която трае

...
Тази песен е за битката за човешката душа, която трае
Коментари Харесай

Папи Ханс пее от името на дявола

Тази ария е за борбата за човешката душа, която трае цялостен живот, споделя Папи Ханс за новия си сингъл „ Знаеш името ми “. В песента изпълнителят пее от името на дявола, както и го играе в клипа, като изобретателно се пробва да примами човек, очевидно бягащ от своите грехове.

„ Изключително изобретателната идея и позиция се оказа провокативна за някои, само че всепризната като безусловно новаторска в българската музика. Само часове след премиерата стотици мнения се изсипаха, някои от които го оприличаваха на българския Джони Кеш. Други споделяха, че това не е единствено Папи Ханс, в тази ария е Константин Трендафилов, както е същинското му име, което той употребява, с цел да подпише книгите си. Трети споделят, че до момента в българската музика в никакъв случай не е имало сходен текст, който по този начин да предизвика вътрешни размишления “, разясняват от Facing The Sun.

Артистът, сюрпризиран от интереса на хората, пусна видео, в което благодари на почитателите си и им сподели, че преди години е нямало да пусне ария като тази от боязън, че е прекомерно друга. Докато през днешния ден, той самоуверено споделя своите песни, тъй като знае, че има аудитория, задоволително сензитивна и умна, с цел да ги оцени.

Папи Ханс съобщи също преди оповестяването на песента, че не е набожен и не се асоциира с никоя вяра и общество, а песента е писана напълно като метафора за вътрешната битка сред положителното и злото у него.

Това е втората ария от предстоящия му албум „ Цветовете на тъгата “. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР