Тази песен е много специална за мен. Връщане към вътрешното

...
Тази песен е много специална за мен. Връщане към вътрешното
Коментари Харесай

Поли Генова: Работя по новия ми албум, който ще излезе през есента

„ Тази ария е доста специфична за мен. Връщане към вътрешното аз. Бягство от напрежението. Човек би трябвало да намира време за себе си. За дребните моменти. Много е значимо вътрешното успокоение. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ певицата Поли Генова за новата си ария „ Help me out “, чийто клип е сниман в турския средиземноморски курорт Анталия.

„ Това е едно видео, което е снимано в средата на юли месец, в Анталия, Южна Турция. Има фрагменти от разнообразни места на които снимахме. Режисьор на видеото е Jeason Brad Lewis. Той има едно доста положително естетическо око “, добави певицата.

Тя добави, че песента е писана преди няколко години. „ Аз съм доста емоционален човек и работя съгласно чувствата си “, показа Поли.
Скоро ще имам и нов план. Ще танцуваме на него. Той ще е част от новия ми албум, който ще излезе при започване на есента през тази година. В него не преставам по посоката, която съм поела, само че ще има и изненади. Има неща от него, които довършваме още. Имаме нови хрумвания. За мен е значимо хората към мен да се въодушевяват непрестанно.
„ Много обичам да повтарям анимации. Това е един прелестен свят, в който попадаш. Сега съм се фокусирала върху завършването на албума и целия екип се е концентрирал върху това. Имам да запиша още няколко песни, а би трябвало да снимаме и видеа “, описа още певицата.

Тя означи, че уговорките ѝ за идващите месеци са отвън България.

„ Първо ще пътуваме за Братислава, а през март ще съм в Барселона за едно събитие, което е обвързвано с Евровизия. Там има доста промени. Изключват журито в първите кръгове, чак на финала ще могат да се включат. После ще се разходя и до Ливърпул, тъй че програмата ми е цялостна “, описа с усмивка Поли.

„ Другата седмица в петък, 10-ти февруари имам рожден ден и едно от желанията ми ще се сбъдне. Ще го чествам отвън България, имам такава традиция. Обичам доста да пътувам на рождения си ден. Правили сме какви ли не дивотии от Тайланд до разнообразни дестинации в Европа. Няма да пътуваме цялото семейство, тъй като са малко дни и ще се съсредоточвам върху дилемите, които съм си сложила. Но ще намеря време и да чествам “, сподели още певицата.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР