Тази ПЪТНА КАРТА ще ви трябва ли или да я

...
Тази ПЪТНА КАРТА ще ви трябва ли или да я
Коментари Харесай

Откриха укриваната пътна карта за Турски поток: Евроатлантикът Борисов тотално е подчинил българската енергетика на Путин

" Тази " ПЪТНА КАРТА " ще ви би трябвало ли или да я хвърляме? ".

С тези думи хакерксата група " Bg Elves ", която споделя за себе си, че се занимава с българска контрапропаганда, разгласи, че има оригинал на изчезналата пътна карта за развиване на газопреносната мрежа, която България подписа с " Газпром " през 2017 година. Групата разгласи, че продава мистичния - безусловно, документ за 16 651 264 щатски $.

" Предлагаме на вашето внимание един позагубен и леко позабравен документ, както и една оферта към него - ПЪТНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ. Документ, който ви е коствал 3 милиарда лв.. Документът потвърждава, че Русия е имала проекти да заобиколи Украйна още през 2017 година и де факто че държавното управление на тогавашния министър председател Бойко Борисов е съизвършител в голяма корупционна скица. Така българската енергетика е подчинена на ползите на президента на Русия - Владимир Путин ", пишат хакерите от групата, съобщи Факти.



Пътната карта, която разказва реализацията на плана " Турски поток " на територията на България и всички стъпки, които страната е трябвала да извърши, с цел да може планът да се приключи в рекордно малко време, най-сетне беше открита.

Тя не беше открита от страната или прокуратурата, които я търсят от две години, а е засечена в кореспонденцията Евгений Зобнин - асистент на съветския политик Александър Бабаков.

Документът демонстрира, че още при започване на 2017 година (години преди всички публични процедури), планирането и осъществяването на газопровода са били авансово контрактувани, след което дейностите на българската страна (търгове за потенциал, публични поръчки, промени в енергийната тактика и т.н.) са били проформа, написа " Дневник ".

Изтеклите документи, са публикувани първо от украинския уебсайт InformNapalm и след това са разкодирани от българската онлайн общественост от специалисти по киберсигурност и битка с дезинформацията " Елфите ".

По информация на " Капитал ", който разполага с " Пътната карта "  и разгласява фотоси от нея, както и разбор за съдържащия се вътре " разкодиран от " Елфите " документ. Информацията е препратена на 29 май 2017 година от един мейл на Зобнин на различен негов адрес на е-поща, което е нормална процедура за руснака. Това се случва 5 дни преди срещата на Теменужка Петкова с Алексей Милер в Санкт Петербург, на която точно е подписана пътната карта ".

Картата дълги години беше ревниво защитавана в загадка от ръководещите тогава в лицето на ГЕРБ, които по това време бяха съществена движеща мощ в договарянията и реализацията на плана.

Впоследствие стана ясно, че газопроводът е главен детайл от съветската газова тактика да бъде отрязана Украйна и като крайъгълен камък за подготовката и започването на военните дейности през февруари 2022 година

Картата вижте тук 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР