„Тази паника изкуствено се създава. То е привнесено без да

...
„Тази паника изкуствено се създава. То е привнесено без да
Коментари Харесай

Никола Минчев: Паниката с олиото се създава изкуствено

„ Тази суматоха изкуствено се основава. То е привнесено без да има действителна нужда. Някои кръгове употребяват близостта на войната, с цел да основават напрежение. Целта е да се сътвори неустойчивост “ Така разяснява пред Българска национална телевизия обстановката с цената на олиото и опашките пред магазините с промоционални артикули ръководителят на Народното събрание Никола Минчев.

„ Тази промоционална цена – това е действителната цена на олиото. Няма пазарна нужда цената да бъде по-висока. “, съобщи още той.

Според него още веднъж се основава конюнктура на покачване, зад която отново стоят някогашните ръководещи. Той направи аналог с цената на горивата.

На въпрос дали пък хората не са се наредили тъй като не имат вяра в уверенията на властта Минчев изрично отхвърли.

„ Изкуствено се подклажда боязън в популацията. Създава се далавера. “, добави той.

Минчев Коментира, че няма директна заплаха за България поради войната в Украйна и не е належащо въвеждането на изключително състояние у нас.

„ Запасяването със зърно може да се случи напълно умерено, с цел да може страната да бъде защитена от ценова и продоволствена рецесия. “, изясни той.

Никола Минчев сподели разяснява срещата сред Кирил Петков и Реджеп Ердоган. По думите му тя е била с икономическа устременост и превоз, само че въпреки всичко посочи, че не е разговарял с премиера за мнения след срещата във връзка желанието за енергийна диверсификацията от наша страна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР