“Тази огромна кражба, която продължава вече 35 години, потъпкването на

...
“Тази огромна кражба, която продължава вече 35 години, потъпкването на
Коментари Харесай

Петър Петров: Няма имунитет за престъпленията, извършени от управляващите срещу българскя народ

“Тази голяма кражба, която продължава към този момент 35 години, потъпкването на възприятието за правдивост и сриването на престижа на държавните институции, за това няма имунитет по отношение на лицата, довели страната до това положение. Ние ще се борим за цялостно отмъщение за всички тези дейяния ”, съобщи през вчерашния ден заместник-председателят на “Възраждане ” Петър Петров в предаването " Беновска пита " по Радио К2.

 

Той уточни още, че от най-голямата опозиционна мощ са уверени в триумфа на идните избори. “Политическата логичност води натам. Вече е изчерпано това изпразнено от наличие верую - мантрата на евроатлантизма. Видя се, че българските жители се пробуждат и не имат вяра на операциите на публичното мнение, че България е доста добре стопански, че покрива критериите за Еврозоната, че няма инфлация. Напротив, излезе статистика, че сме втори в Европа по растеж на цените на жилищата. Всички тези мантри, че сме в елита на Европа към този момент не хващат религия и се надявам с всеобщо гласоподаване да се затвърди това, което сподели водачът ни доктор Костадинов - време е за “Възраждане ”, сподели още Петър Петров.

 

Заместник-председателят на “Възраждане ” добави, че линията на държание на партията, във връзка с европейската политика и идният евровот не се е трансформирала. От политическата мощ ще упорстват за една Европа на нациите и един Европейски Съюз, в който всяка страна има право на глас.

 

“Също по този начин желаеме и настояваме за референдум за опазване на лв., референдум за участието ни в НАТО, незабавно предоговаряне на финансовите условия на участието ни в Евросъюза, прекъсване на глобите против Русия и преустановяване на военната помощ за Украйна ”, разяснява още Петров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР