Тази нощ в руската столица е имало взрив на територията

...
Тази нощ в руската столица е имало взрив на територията
Коментари Харесай

Видео показва момента на атаката с БПЛА над сграда в Москва: Поразени са офисите на три руски министерства

Тази нощ в съветската столица е имало гърмеж на територията на комплекса " Москва- Сити ", Руската федерация заяви, че осъществена офанзива с дрон. РБК–Украйна разгласява видеа с момента на офанзивата и от нанесените вреди. Според украинската медия в атакуваната постройка се намират офисите на три съветски министерства.

Неизвестен дрон се е разрушил на 5 и 6-ия етаж на 50-етажна постройка, вследствие на което кулите са развалени. Кметът на Москва Сергий Собянин увери, че няма жертви и ранени, макар че в интернет са се появили известия за ранен, написа украинската медия.

Telegram каналите също са се появили известия, че детонацията е станала в по този начин наречената " министерска кула ". Там се намират офисите на три съветски министерства: Министерството на икономическото развиване, Министерството на индустрията и търговията и Министерството на известията.

Москва

След 4:00 часа (съвпада с българското) детонации са избухнали в съветската столица и Подмосковието. По-късно стана известно за детонацията на територията на елитния комплекс " Москва-Сити ", а точно в постройката " IQ-Квартал ".

Крим

Освен това Министерството на защитата на Руската федерация обяви " офанзива с дрон "  срещу Крим. Руските управляващи настояват, че е имало 25 дрона.

" 16 украински БПЛА са унищожени от противовъздушен огън. Други 9 украински дрона са потиснати със средства за радиоелектронна битка, като не доближиха задачата си, се разрушиха във водите на Черно море и в региона на нос Тарханкут “, оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР