Тази нощ в по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
Тази нощ в по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Какво време ни чака във вторник по морето?

Тази нощ в по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно.

Сутринта тук-там в котловините и към водните басейни видимостта ще бъде понижена. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, малко по-ниски в местата с трайна мъгла. В София минималната температура ще е към 6°.

В утринните часове тук-там по крайбрежието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня облачността ще се раздра и видимостта ще се усъвършенства до най-вече слънчево време. Ще духа слаб източен вятър, след обяд ще се ориентира от юг-югозапад, само че до вечерта ще стихне. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 15 октомври слънцето във Варна изгрява в 7:22 часа и залязва в 18:25 часа. Продължителността на деня е 11 часа и 3 минути. Фазата на луната е два дни преди пълнолуние.

Във вътрешността на страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България - от югозапад, само че до вечерта в цялата страна ще отслабне, а тук-там и ще стихне. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София – към 22°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР