Тази нощ в Каунас в бар станало сбиване, предизвикано от

...
Тази нощ в Каунас в бар станало сбиване, предизвикано от
Коментари Харесай

Пияни германци от батальон на НАТО пребили литовец

Тази нощ в Каунас в бар станало сборичкване, провокирано от пияни германци от основания на полигона Рукла батальон на НАТО. На замесен в случая литовец е строшен носът, заяви уеб сайтът BaltNews.lt, представен от EADaily. Извикана е полиция, която въвела ред. Сбиването станало съвсем сутринта. На младия литовец е счупена вътрешна част в носа, има белези по гърба.

След половин час служителите на реда още веднъж наминали в бара. Този път германците се биели „ всеки против всеки”, като в кръвта им имало алкохол надлежно 1,58, 1,62 и 1,21 промила. Този път са разпитани от литовската полиция. За случая е известена и военната полиция.

Преди година в Клайпеда са арестувани петима пияни и нападателно настроени чешки военнослужещи, които полицията успокоила с електрошокови палки. В друго време пияни непознати бойци провокираха в Шауляй, Йонава и Вилнюс.

Във втория по величина литовски град Каунас напролет на 2016 година пияни американци смъкнаха от постройката на прокуратурата държавния байрак на литва и го оскверниха. Полицията скри обстоятелството и той стана прочут от медиите. Никой американски боец не беше осъден.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР