Тази нощ ще има слаби валежи от дъжд на места

...
Тази нощ ще има слаби валежи от дъжд на места
Коментари Харесай

Какво време ни очаква утре по морето?

Тази нощ ще има слаби превалявания от дъжд тук-там в източната половина от страната, до момента в който от югозапад облачността ще продължи постепенно да се раздира и да понижава. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 1° и 6°.

Утре над Черноморието ще е най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, над южните региони до най-вече слънчево време. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

На 3 март слънцето във Варна изгрява в 6:41 часа и залязва в 18:00 часа. Продължителността на деня е 11 часа и 19 минути. Фазата на луната е последна четвърт.

Преди обяд над Югозападна България ще доминира слънчево време, до момента в който над останалата по-голяма част от страната към момента ще е най-вече облачно, тук-там в низините и равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще продължи да понижава, само че над североизточните и планинските региони ще е забележителна и на обособени места там ще превали. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 13°.

Над планините облачността ще е забележителна, тук-там основно в следобедните часове с валежи от дъжд, над 2000 метра – от сняг. Повече слънце ще има преди обяд над масивите от Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 m ще е към 8°, на 2000 m - към 1°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР