Тази нощ ще бъде предимно ясно. Утре по Черноморието ще е

...
Тази нощ ще бъде предимно ясно.
Утре по Черноморието ще е
Коментари Харесай

Лятно време утре по Черноморието

Тази нощ ще бъде най-вече ясно.

Утре по Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 26°-31°. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 21 октомври слънцето във Варна изгрява в 7:29 часа и залязва в 18:17 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 48 минути. Фазата на луната е един ден преди първа четвърт.

Във вътрешността на страната ще доминира слънчево време. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще остане прохладно с сдържан, денем в регионите ситуирани наоколо до северните скатове на планините мощен и плевел вятър от юг-югозапад. Ще бъде много топло с минимални температури най-вече сред 12° и 17°, преобладаващите оптимални ще са сред 28° и 33°. Вечерта над западните региони облачността ще се усили.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Вечерта над западните региони облачността ще се усили. Ще духа мощен, по билата и плевел вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25°, на 2000 метра - към 16°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР