Тази нощ със силен вятър от запад-северозапад започна да нахлува

...
Тази нощ със силен вятър от запад-северозапад започна да нахлува
Коментари Харесай

Студен вятър носи захлаждане

Тази нощ със мощен вятър от запад-северозапад стартира да нахлува релативно по-студен въздух и оптималните температури през днешния ден ще бъдат по-ниски, спрямо през вчерашния ден, сред 29° и 35°, съобщи Българска национална телевизия.

Ще има и превалявания и гръмотевични стихии - първо в Западна, а по-късно и в останалата част от страната. В обособени региони, с по-голяма възможност в следобедните часове и в Южна България, областите Смолян, Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас, ще има обилни количества и условия за градушки. Предупреждение за рисково мощни пориви напразно е в действие в цялата страна.

Висок остава рискът от пожари в доста региони от страната, изключително в Югоизточна България, където ще завали по-късно денем.

На морския бряг също ще има превалявания, съпроводени от гръмотевици, само че в следобедните часове. Вятърът и там ще се ориентира от северозапад и ще е сдържан, краткотрайно мощен.

Максималните температури ще са от 28° до 31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде едва.

Не изключително уместно за туризъм време в планините - ще бъде доста прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Ще има региони с превалявания и гръмотевични стихии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР