Тази нощ петролните съоръжения на територията на Руската федерация бяха

...
Тази нощ петролните съоръжения на територията на Руската федерация бяха
Коментари Харесай

Безсънна нощ в руската Смоленска област - украински дронове опожариха нефтена рафинерия и склад

Тази нощ петролните уреди на територията на Руската федерация бяха атакувани от атакуващи украински дронове. Дрон се разруши на територията на град Липецк, в региона на Смоленск гори петролен склад, а във Воронеж гори петролна рафинерия.
 

 
Губернаторът на Липецка област Игор Артамонов написа, че безпилотният летателен уред е паднал в индустриалната зона на град Липецк, само че няма жертви. На място са работили незабавните служби.
 

 
В същото време губернаторът на Смоленска област Василий Анохин оповестява, че в района е бил нападнат петролен склад. Заради това пожар е избухнал в горивни и енергийни обекти в два региона на района.
 

 
" По всяка възможност вследствие на вражеско нахлуване против цивилен горивни и енергийни обекти на територията на Смоленска и Ярцевска област са избухнали пожари. Министерството на изключителните обстановки отстранява следствията на място ", написа той.
 
Експертът Костиантин Криволап съобщи, че украинските офанзиви са обхванали 50% от съветските петролни рафинерии. Според специалиста Олександър Коваленко офанзивите против рафинерии в Русия може да са едно от нелинейните решения за противопоставяне на дейното потребление на въздушни бомби от Русия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР