Тази нощ от 22:00 часа на 5-и декември до 2:00

...
Тази нощ от 22:00 часа на 5-и декември до 2:00
Коментари Харесай

Внимание: Затварят Витиня

Тази нощ от 22:00 часа на 5-и декември до 2:00 часа на 6-и декември ще бъде лимитирано придвижването през тунел „ Витиня “ на автомагистрала „ Хемус “, осведомят от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Движението ще бъде лимитирано сред 35-ти и 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София и сред 30-ти км и 47-ми км в посока Варна заради замяна на кабели, които са част от електрическата апаратура на тунел „ Витиня “, развалени при пътен случай.

От АПИ прецизират, че трафикът ще се пренасочва по обходни направления:

- в посока Варна придвижването ще бъде отклонено от автомагистралата по пътна връзка „ Витинска река “ при 30-ти км по първокласния път I-I Ботевград – София до пътен възел „ Ботевград “ при 47-ми км, където още веднъж ще се включва в Автомагистрала „ Хемус “;

 - в посока София трафикът ще се пренасочва по пътна връзка при 35-ти км и по първокласния път I-I Ботевград – София до пътна връзка „ Витинска река “ при 30-ти км, където още веднъж ще се включва в Автомагистрала „ Хемус “.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

Поради ремонтни действия на виадукт при тунел „ Витиня “ придвижването в този сектор на Автомагистрала „ Хемус “ се реализира в двете посоки в лявото платно в посока София и в двете посоки в дясното платно в посока Варна. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци, се показва в известие на АПИ за пътната конюнктура в страната.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР