Тази нощ е била запалена вратата на жилище на адвокат

...
Тази нощ е била запалена вратата на жилище на адвокат
Коментари Харесай

Огнена вендета! Запалиха вратата на жилище на адвокатка на Ценко Чоков, полицията във Враца мълчи /снимки/

Тази нощ е била запалена вратата на жилище на юрист Цветелина Йотова, научи осведомителна организация BulNews.bg. Имотът се намира на ул. „ Иванка Ботева “ във Враца.
Неизвестен пироман е залял със запалителна течност окол 1 час след среднощ входната врата на жилището. Вътре спели юрист Йотова, синът й и бременната му другарка. Младежът чул в дрямка пукота от горящата врата и скочил самичък да гаси пламъците. От многото пушек той е обгазен и не се усеща добре, по тази причина към този момент е потърсил лекарска помощ.
„ От 20 години съм юрист и поради работата ми нямам спорове с никого. Консултирала съм неведнъж Ценко Чоков по негови цивилен каузи, като даже и сега съм в положителни връзки със фамилията му. Вероятно това е и повода още веднъж да се опитат да ме възпламенят “, съобщи юрист Йотова.
Палежът от тази нощ е вторият случай, в който бандити поставят старания да подпалят неин парцел. На 6 против 7 октомври 2016 година още веднъж заляха със запалителна течност вратата, само че този път на парцел, който се намира на ул. “Хан Крум “ в Бяла Слатина.
В днешния бюлетин на полицията във Враца няма нито дума за палежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР