Тази нещастна жена дълго време се съмнявала, че съпругът и

...
Тази нещастна жена дълго време се съмнявала, че съпругът и
Коментари Харесай

Тя подозираше, че съпругът ѝ изневерява, но това, което научи в последствие, беше дори още по-отчайващо

Тази нещастна жена дълго време се съмнявала, че брачният партньор и и изневерява, а метода, по който открива, че нейните подозрения са истина, ще шокира вас също като нея.
Изневярата в брака е едно от най-трудните неща, което може да се случи на някого, а в случай че сътрудникът ви разочарова с някого, който познавате, болката е съвсем непоносима.
Когато майката на четири деца Рита, почнала да се съмнява, че нейният брачен партньор изневерява, й се разрушило сърцето. Но шокът е бил още по-голям, когато разкрила с кого и изневерява – със сестра и Лариса.

Любовната спекулация срещнала от преди към три години, а с цел да бъде цялата обстановка още по-лоша, по-малката сестра през 2011 година родила дете от брачна половинка на сестра си, само че на всички казвала, че не знае кой е бащата. Рита в телевизионна изповед разказала по какъв начин Лариса не й е била единствено сестра, само че и най-хубавата другарка. „ Всичко бих направила за нея “, споделя Рита.
Всичко почнало, когато Лариса, която е седем години по-млада от Рита, се преместила при сестра си, когато била на 17 години. „ Бях на 20 години, когато започнах връзка си със Стив. Една нощ бях излязла и пих малко повече. Когато се върнах, се блъснах в него и започнахме да се целуваме. На идната заран, когато се разсъниха си помислих „ какво направих “.

Честно казано, не знам за какво продължих с това. След няколко месеца започнах да се влюбвам в него „, разказала Лариса. Когато Рита забелязала, че нейният брачен партньор прекарва доста време със сестра и, почнала да се съмнява, само че имала доверие на сестра си и нищо не споделила. След няколко месеца Лариса забременява, а на всички споделила, че не знае кой е бащата.
„ Тя нямаше другар, а в случай че е имала, аз не съм го срещала. Един ден, когато пристигнах на работа, ми сподели, че е бременна. Лариса и Стив бяха в действителност щастливи поради това. Бях загрижена, мислех, че ще полудея „, разказала Рита и добавила, че й е била съмнителна реакцията на сестра и и на брачна половинка и за новината за бременността. Въпреки това, отхвърлила своите подозрения и пособия на сестра си по време на бременността.

Сигурна била, че сестра й е любовницата на брачна половинка и, когато видяла нейното новородено. „ Въпреки, че и преди имах подозрения, откакто видях детето, знаех, тъй като освен приличаше на Стив, само че приличаше и на децата ми, когато бяха бебета. Имаше прекалено много случайности.
Избягах от стаята и се натъкнах на другарка. Казах й „ Това е дете на Стив “, споделя потресената Рита.
Лариса отрекла всичко и след раждането си пристигнали в къщата на сестра и. Но грижите и съвестта и проговорили и всичко признала на майка си посредством известие. Майка й по-късно незабавно се обадила на Рита и й споделила, че нейните подозрения са били същински. Когато всичко се разкрило, Стив отишъл при сестра и и останал да живее с нея.

„ Това беше призрачен сън. Наричах ​я ​с всевъзможни имена, пращах и ужасяващи известия, имам вяра, че и вие бихте създали това на мое място „, разказала изнервената сестра в телевизионното предаване. След повече от три години, двете сестри към момента не си приказват.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР