Тази немска овчарка може би е най-богатото куче в света.

...
Тази немска овчарка може би е най-богатото куче в света.
Коментари Харесай

Най-богатото куче в света има харем като на Хю Хефнер

Тази немска овчарка може би е най-богатото куче в света. Състоянието на Гюнтер IV е оценена на близо 400 милиона $ и всичко е негово.

Кучето безусловно има голям брой първокласни парцели, на стойност няколко милиона $, които се намират тук-там като Бахамските острови и Италия.

Гюнтер яде пържоли и хайвер съвсем всяка вечер, като менюто е направено от изкусни готвачи и включва единствено най-висококачествени и пресни артикули, които по едно и също време да са здравословни и да се харесват на усета му.

Това куче в действителност има всичко, че и от горната страна. Но по какъв начин Гюнтер IV е натрупал такова благосъстояние?

Състоянието му е завещано от неговия татко Гюнтер Трети, който пък получил парите от своята стопанката - немската графиня и мултимилионер Карлота Либенщайн, споминала се през 1992-а година.

Аристократката била надълбоко привързана към кучето си Гюнтер III, нямала деца и за собствен единствен правоприемник определила обичаната си немска овчарка. Така, когато Гюнтер III умрял, наследството било трансферирано на името на Гюнтер IV.

Милионерът с четири лапи несъмнено не ръководи самичък активите си, а за това се грижат неговите настойници. Те от своя страна се оправят доста ловко с финансите на кучето, които към днешна дата са се нараснали от 80-те млн. $, оставени като завещание от графинята, до забележителните 380 млн. $.

Наред с всички капризи, които има на свое разположение, най-богатото куче на света разполага и със личен харем, сходен на този, който имаше починалия притежател на сп. Playboy - Хю Хефнер.

Гюнтер даже има фотоси с някои от кандидатките за момиче на Playboy в трапезарията на личното му имение, което преди този момент е било благосъстоятелност на поп иконата Мадона.

Публикувано във обстоятелства.бг:Настойниците на наследството несъмнено ръководят ловко финансовите каузи на кучешкия клан, тъй че Четвърти съумява да си купи вила в Италия и има безценен автопарк и двама персонални водачи.

В имението му също по този начин работят две камериерки и икономка, както и двама души, назначени да се грижат за разходките на богаташа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР