Тази недеря пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата

...
Тази недеря пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата
Коментари Харесай

Певицата Бони по-искрена от всякога, разкри дълбоки тайни

Тази недеря пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата Бони. Тя приказва искрено за любовта, загубите, болката от гибелта на родителите ѝ и кариерата.

В изявлението звездата показа, че сега няма сътрудник в живота си, само че чака следващата огромна обич.

" Искам мъжът до мен да е виновен. Не съм молила за обич, само че съм плакала за обич. Била съм изоставяна, само че след това са плакали да се върнат. Тогава обаче аз към този момент не рева. Имала съм и доста същински любови ", сподели Бони. 

Певицата си напомни и първите години от кариерния ѝ път.  " Наричаха ме детето знамение. Пяла съм на Тодор Живков, Добри Джуров. Гласът ми е подарък от Бог. В фамилията ми няма хора, които да се занимават с музика. Знаех, че ще стана певица, макар че нямах поддръжка от родителите ми. Майка ми като чу с какво желая да се занимавам и сподели: " Ало, не желая лека жена вкъщи, по какъв начин ще ми ставаш певица ", описа поп фолк звездата.

Относно загубата на майка си и татко си, Бони показа следното:

" Когато мама умря бях в потрес 2-3 години. Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че имала рак. Какво ли не направих. ВЯрвах, че ще я изцелявам, не съумях. Нито пари, нито популярност, нито връзки, нямаше нещо, което може да я избави. Казваше ми " На мама черната маслинка ". След това си отиде и татко ми ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР