Тази неделя в Събуди се певецът Стефан Илчев сяда пред

...
Тази неделя в Събуди се певецът Стефан Илчев сяда пред
Коментари Харесай

Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя

Тази неделя в " Събуди се " артистът Стефан Илчев сяда пред Мариян Станков - Моньо в " Събуди се " по Нова тв за едно изявление, което няма да ви остави равнодушни. Един диалог за смяната и едно малко, само че изрично: " Аз напущам България! "

Самопродуциращ се реализатор, който от 15 години се бори с музикалния бизнес в България. Артист, който всички обикнаха в " Като две капки вода " и без стеснение го нарекоха " новата обичана звезда на България ". Човек, в чието гърло е паркирано " Ферари ". Но и артист, който мъчно влиза в калъпа на тези, които дефинират кой има или няма място в музикалните стратегии и още по-трудно се побира в визиите на други, които редят номинациите за награди.

" Всеки тук се прави на артист,  а на надарените не се обръща внимание. Телевизиите се борят за рейтинг, само че не си дават сметка, че и възпитават. Интернет е станал сурогат на книгата и учебника. Стойностното изкуство е отвън медиите, сподели още артистът. Странно - една ария е шлагер в чужбина, у нас - не. ", показа Илчев.

" От 15 години сътворявам авторска музика и към момента ме пишат, че съм млад певеч и създател, а съм на 40 година Трябва ли да стана на 70 година, с цел да имам концерт? "

" Да, ставало ми е неприятно, че не ме включват в ранглисти, номинации. Много пъти ми е минавала мисълта да се откажа. Питал съм се за какво го върша, откакто оставам незадоволен. Като обаян кръг е... Интернет е станал сурогат на книгата, на учебника. Всичко към този момент е доста забързано, няма време за стойност, а в действителност всичко се получава с струпване. "

" Не желая да надупчвам на място, на което не съм мечтан. Правил съм задоволително опити отвън родината. Искам да върша музиката си и тя да доближава до огромна аудитория, без да си заплащам за това, както се случва сега. Не желая да съм просто следващия актьор в България, който става и си отпътува. Но чашата от дълго време е преляла... "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР