Тази неделя в кухнята на MasterChef бе изключително напрегнато и

...
Тази неделя в кухнята на MasterChef бе изключително напрегнато и
Коментари Харесай

Виетнамката Куин от Мастър шеф се омъжи за българин

Тази неделя в кухнята на MasterChef бе извънредно с напрежение и прочувствено. Виетнамката Куин Чан напусна шоуто вечно, откакто не съумя да се оправи със своя " обичан “ артикул – сирената.

26-годишната студентка не се оправи с предизвикването на елиминацията да познае типовете сирена и да подготви киш с тези от тях, които е познала. До последно Куин не се съобщи, с което сподели, че е била заслужен кандидат за купата.

От 7 месеца насам Куин Чан към този момент е Куин Михайлова. На въпроса къде са се срещнали брачният партньор на Куин Тодор Михайлов отговори: " Запознахме се в обществените мрежи. Аз учех в Германия. Прибрах се за една седмица поради женитба на мои другари. Тогава се срещнах и с Куин. След това вместо да си отпътува за Германия, аз останах още три седмици, с цел да ги прекарам с нея. "

" Имаш цялостното право да си ядосана, че отпадаш тъкмо в този миг. Но си длъжна да се усмихнеш, тъй като измина веднъж, изпълнен с всевъзможни кулинарни завършения “, сподели разчувствана Силвена Роу.

" Не скърбя, че ти дадох златна престилка. Бих ти я дал още един път “ – с тези думи на Петър Михалчев и под мощните овации на жури и останалите хоби-готвачи Куин напусна най-голямата кухня на България.

Отборната борба в неделя приключи с провал на двата тима. Това изпрати на елиминация Файчето и Ивайло от тима на алените и Добата и Куин от тима на сините. Към тях се причислиха и Виолина и Неда, които не взеха присъединяване в отборната борба.

Режисьорката, която неотдавна стана майка още веднъж, за първи път не стигна до последния стадий на елиминацията, тъй като разпозна най-вече типове сирена. Файчето пък се изправи за първи път на елиминация и се оправи сносно, залагайки още веднъж на праза, който му донесе към този момент редица триумфи в предаването.

Добата от своя страна сподели, че въпреки всичко може да готви с чия и авокадо и то по лично предпочитание. Кишът му не впечатли доста журито и Chef Роу, поради която той предприе този риск, само че въпреки всичко се оказа, че сервитьорът има усет и за веган храните, написа Шоу блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР