Тази неделя в 20:00 часа по NOVA в С Рачков

...
Тази неделя в 20:00 часа по NOVA в С Рачков
Коментари Харесай

Димитър Рачков предизвиква млади актьори в „С Рачков всичко е възможно“

Тази неделя в 20:00 часа по NOVA в „ С Рачков всичко е допустимо “ предстоят занимателни борби. Герасим Георгиев – Геро и Румен Угрински ще се трансфорат в капитани на два тима, формирани от надарените млади артисти Мартин Методиев, Климентина Фърцова, Ясен Атанасов, Александра Лашкова, Борис Кръстев и Рада Кайрякова.

Димитър Рачков ще провокира страхотната актьорска натрупа в едни от най-хумористичните игри на формата, а участниците ще дадат всичко от себе си, с цел да оберат овациите на публиката. Отборните съревнования ще стартират с „ Танци-манци “ и „ Ко сподели, ко?! “ , а по-късно двамата капитани Геро и Румен ще се изправят един против различен в титанична борба на асоциации.

Рада Кайрякова и Александра Лашкова ще се пренесат в света на цирка и ще се наложи да изпълнят невъзможни провокации, а по-късно младите актриси ще бъдат определени и от „ Бутонът на Ненков “, който ще ги води в непрогледната стая на „ Тъмна Индия “ .

Артистичните тимове ще се впуснат и в игрите „ Ммм, че вкусно “ , където спечелилият ще бъде единствено един, а своите музикални и певчески благоприятни условия ще тестват разграничени на два квартета. Част от актьорите ще покажат и какъв брой са гъвкави, изписвайки думи само с телата си.

Какви думи им е подготвил Димитър Рачков и кой ще успее да изпише всички букви?

Герасим Георгиев – Геро или Румен Угрински ще завоюва повече борби с тима си? – разберете тази неделя в 20:00 часа по NOVA в новия епизод на „ С Рачков всичко е допустимо “.

Следете, формалния и профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР