Тази неделя, точно в 19.20 ч., ексклузивно разследване на Темата

...
Тази неделя, точно в 19.20 ч., ексклузивно разследване на Темата
Коментари Харесай

Темата на NOVA: В сърцето на джебчийската мафия

Тази неделя, тъкмо в 19.20 ч., извънредно следствие на Темата на NOVA разкрива лицата на хората, които държат бизнеса с кражба на пари от непознати портмонета. Ще видите и чуете разкази от първо лице за технологията на занаята. И за това по какъв начин деца са превръщани в професионални джебчийки. 

Те са кардараши oт клана на джебчиите и владеят играта с облагата от обири на пари и непознати движимости. Живеят в  Елин Пелин, Петърч и Костинброд. Те са без обучение и без непрекъсната работа, само че се къпят в лукс и населяват покои за стотици хиляди. Като тях има още стотици. Богати-безработни. Регистрирани крадци, само че свободни жители с първокласен живот.

Вероника Димитрова споделя по какъв начин се кове занаятът и по какъв начин девойки от дребни стартират да бъркат по непознатите джобове и чанти. " Децата джебчии са плебеи на техните родители. И жертви на традицията при кардарашите, която споделя, че девойките са длъжни да крадат. "

И още. Какъв е мащабът на незаконния бизнес? Колко пари се въртят в него? Защо джебчийки с десетки престъпни регистрации са на независимост? В какви къщи живеят тарторите? Имат ли публични приходи? И за какво страната разрешава на някои от тях да печелят милиони от публични поръчки? Темата на NOVA, тази неделя, в 19.20 ч., незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР