Тази неделя Темата на NOVA ни отвежда в Стара Загора,

...
Тази неделя Темата на NOVA ни отвежда в Стара Загора,
Коментари Харесай

Темата на NOVA: Как се раждат герои в сиропиталище?

Тази неделя Темата на NOVA ни води в Стара Загора , откъдето през последните две години до нас идват положителни вести за деца, които са върнали огромна сума пари, избавили са живот или са помогнали на някого в неволя. Оказва се, че всички случаи идват от едно и също място – домa за деца без родители „ Мария Терезия “. – тази седмица, в 19.20 ч., след централната емисия вести на NOVA.

„ Има моменти в живота, които дефинират кои сме и какво сме научили. Идват като изпит без предизвестие, постоянно в най-баналния ден, когато не чакаме. Може да са под формата на плик, цялостен с пари и би трябвало да избираш - да го вземеш или да го върнеш? Може да е човек в неволя - ще гледаш или ще окажеш помощ? Има моменти, в които няма значение по какъв начин се споделяме и от къде сме “, споделя репортерът и създател на  Мария Милкова.

Наска и Стефан намират на улицата плик с пари, който без съмнение предават на възпитателка в дома за деца без родители в Стара Загора, в който живеят. „ Научени сме, че нещо, когато не е наше, значи е на някой различен “, споделят дребните огромни герои.

Величко има в джоба си 1,50 лева, когато попада на чанта с 500 лева Без да я отвори, момчето от сиропиталище незабавно взема решение да я върне.

Усмивката на водача Филип, а и самият него нямаше да ги има, в случай че Мария от вкъщи „ Мария Терезия “ не се беше качила тъкмо в този избран тролей преди 2 години.

Това са единствено част от историите, които ще показа Темата на NOVA тази седмица. За предразсъдъците и вярата, по какъв начин и къде се раждат героите – не пропускайте да разберете, в неделя, 19.20 ч., незабавно след централната емисия вести по NOVA.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР