Тази неделя сцената на Звездите в нас“ се превърна в

...
Тази неделя сцената на Звездите в нас“ се превърна в
Коментари Харесай

Журито допусна три отбора към следващия кръг на „Звездите в нас“

Тази неделя сцената на „ Звездите в нас “ се трансформира в същински музикален и актьорски театър. Без да се колебае, журито на формата дефинира вечерта за най-силната досега. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев избраха да се възползват от втората си и последна опция да позволен не два, а три тима към идващия стадий на надпреварата.

Под прожекторите тази седмица излязоха нови пет тима, които имитираха идолите си Адел, Бритни Спиърс, Джеймс Хетфилд, Веселин Маринов и Тина Търнър. „ Днес ни беше извънредно мъчно, тъй като бяхме очевидци на най-силната вечер до този миг. И макар че задачата ни беше комплицирана, решението бе взето безусловно единомислещо “, сподели Дони секунди преди да разгласи, че любимци за вечерта са кандидатите от тимове „ Веселин Маринов “, „ Тина Търнър “ и „ Бритни Спиърс “.

С впечатляващи певчески благоприятни условия, незабравим актьорски гений и ужасно лъчение, участниците от трите тима, които не престават напред, съумяха да изправят публиката и журито на крайници. Дороти, Велина и Ева от тим „ Бритни Спиърс “ и Антония, Гергана и Вирджиния от тим „ Тина Търнър “ демонстрираха и забележителни танцувални умения, с които още по-добре да разпростряха облиците си. Асен, Теодор и Сонай пък реализираха невероятното театрално държание на Веселин Маринов, с което не оставиха никого в залата апатичен и цялата аудитория пя дружно с тях „ Лятна жълта рокля “.

Вечерта бе открита от тим „ Адел “, който развълнува с представянето си. Анджелка, Стелияна и Ирина демонстрираха магията на английската звезда с гласовете и приликата във външния тип. Отбор „ Джеймс Хетфилд “ завладя сцената на шоуто с същински метъл. Филип, Теодор и Данчо пресъздадоха атмосферата на същински рок концерт, влизайки в облика на фронтмена на „ Металика “.

Кои ще бъдат идващите пет звезди, които кандидатите ще имитират на сцената? Ще съжалява ли журито, че е употребило всичките си благоприятни условия да допусне три тима напред? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете идната неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Следете  и официалния  на „ Звездите в нас “. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР