Тази неделя пред Лора Крумова ще застане президентът Георги Първанов

...
Тази неделя пред Лора Крумова ще застане президентът Георги Първанов
Коментари Харесай

Ексклузивни гости и теми в “Комбина” по NOVA

Тази неделя пред Лора Крумова ще застане президентът Георги Първанов /2002-2012 г./. В седмицата, в която чества 60-годишен празник, той избра “Комбина ”, с цел да направи своята равносметка. За успехите и загубите, другарствата и измените в политиката, както и с цел да показа неразказвани истории от президентските мандати – очаквайте Георги Първанов в предаването.

Краси Боев среща футболиста Валери Божинов на футболен мач в София. Кои са новите шлагери на Божинов, къде ще продължи кариерата си и за какво реши да покаже сина си Валери-младши пред камерите – това са единствено част от въпросите, чиито отговори феновете ще видят в репортажа на Краси Боев в “Комбина ” по NOVA.

Централен посетител в предаването е именитата българска актриса Мария Статулова. Тя споделя в прям диалог с Лора Крумова за превъплъщенията си в живота и на сцената и какво е да живееш в къщата на именития български публицист Йордан Радичков.

Извън политиката ли е Слави Бинев, простят ли гласоподавателите политическото номадство и какъв брой е дълъг пътят от Атака до Движение за права и свободи – гледайте срещата му с Галя Щърбева тази неделя в ефира на NOVA.
Миролюба Бенатова продължава поредицата си и показва: Любовта на Здравко – Медиците след Либия.

В късите си разкази Мария Йотова ще опише за пръв път историята на български младоженци, които са избягали от комунизма с лодка.

Не пропускайте извънредните посетители, тематики и въздействащи разкази – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. Гледайте Лора Крумова в " Комбина " с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев.

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Фейсбук страница на " Комбина ”. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР