Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира

...
Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира
Коментари Харесай

Неделената вечер с „Игра на знаци“ по NOVA

Тази неделя от 20:00 ч. с кино лентата по NOVA започва новата „ Игра на знаци “, която ще даде опция на феновете всяка седмица през пролетния сезон да печелят по 1 таблет. За да се случи това, е належащо филмовите запалянковци да гледат деликатно вечерните ленти в последния ден на седмицата и да наблюдават за три секрети знака - три думи.

След като видят всяка от трите думи, показани в обособени моменти от кино лентата, феновете ще имат време до края на лентата да ги изпратят посредством персонално известие в формалната Фейсбук страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, определен с чоп всред всички взели участие в посочения интервал.

Играта на знаци ще стартира с хитовия екшън „ Пазители на Галактиката “ на 18 март, неделя, в 20:00 ч. по NOVA. Лентата е с две номинации „ Оскар “ и включва звезден актьорски състав - Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Мики Рурк и още доста други холивудски любимци. Филмът ще придвижи киноманите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (в ролята на Прат) ще поведе новите си галактически другари в безразсъдна и смела борба против злото. Кой ще победи и кои ще бъдат тайните знаци във кино лентата, не пропускайте да наблюдавате в неделя от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Седмица по-късно, на 25 март, феновете ще видят изкусителната Анджелина Джоли в премиерния „ Господарка на злото “. Хитовата продукция ще води феновете на приказно странствуване с неразказаната история на Злодеида, която от красива и почтена млада жена, се трансформира в емблематичен неприятен воин. Думите на екрана още веднъж ще бъдат три, а всички, които ги познаят, би трябвало да ги изпратят като известие в формалната страница на NOVA преди финалните надписи.

Не пропускайте старта на „ Игра на знаци “, както и звездните кино ленти всяка неделя вечер от 20:00 ч. единствено в ефира на NOVA. Включете се в конкуренцията за таблет още тази седмица, като откриете и изпратите трите думи във кино лентата „ Пазители на Галактиката “. Подробни правила на играта тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР