Тази неделя от 17:00 часа сцена Естрада“ в Борисовата градина

...
Тази неделя от 17:00 часа сцена Естрада“ в Борисовата градина
Коментари Харесай

Спорт през деня, много музика вечерта - Нестле Живей Активно! ще завърши с голям концерт в София

Тази неделя от 17:00 часа сцена „ Естрада “ в Борисовата градина ще бъде взривена от доста музика и хиляди почитатели още веднъж ще се веселят, пеят и танцуват с едни от най-обичаните български реализатори. Нестле за Живей Активно! ще означи 14-тото си издание с нова локация, нови интензивности, хубава музика, танци и положително въодушевление, тъй като музиката върви ръка за ръка с положителния живот.

Музикалните банди 58 degrees, Baltavar, Керана и Космонавтите, Nik, Сакар и RPM са измежду определените групи, които ще раздрусат сцената на Нестле за Живей Активно! и ще вдигнат адреналина с доста рок, хеви метъл и поп музика. Те ще имат опция да подгряват преди огромния концерт на Pavell & Venci Venc’, DARA, Ballan и Играта. Младите гении ще заредят публиката с доста сила след дългия ден, изпълнен с доста спорт и уравновесено хранене.

Играта ще показа новата си ария „ Bye, Bye “ и някои от най-големите си шлагери. Ballan ще раздвижи публиката с частите си „ Ко ш праим “ и „ Ш забележим “. Фурията DARA е подготвила ударна доза музикални провокации с „ My Time ”, “Bye the way “, “Darbie ” и още доста други. Огненото дуо Pavell & Venci Venc’ ще сложат величествен край на концерта с шлагерите си „ Амнезия “, „ Сетаабрат “ и „ Само по татуси “.

Преди огромния концерт феновете на дейния метод на живот и уравновесеното хранене ще имат опция да изживеят един ден с доста спорт, придвижване, препоръки за уравновесено хранене и доста положителни страсти, който ще стартира тъкмо в 11:00 часа в Борисовата градина. Любителите на класическите спортни страсти ще могат да се включат в баскетболен шампионат със Симеон Найденов на паметника на Васил Левски, а в „ Спортна София 2000 “ ще бъдат проведени обичайният шампионат по футбол и тенис на маса с NESCAFÉ 3in1 и Сдружение Фуутура. За дребните откриватели Тереза Маринова, Маруся Иванова и КиндиРу ще провеждат лекоатлетически надпревари, Heal-fit гимнастика и доста занимания на „ Слончето “. Нашите сътрудници от ЕКОПАК ще провокират дребни и огромни да събират разделно и да станат еко-герои. Екстремни прекарвания и адреналин също няма да липсват, тъй като Ballan ще кара ролери и скейт с всички почитатели на самодейността и NESCAFÉ 3in1. На площадката за кучета Асен Аролски ще чака гостите с учебно заведение за кучета, демонстрации по дог-фризби и аджилити. NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria и Симо Колев от БГ радио ще изпитат разумното мислене и бързината на всички, които вземат участие в игрите на местоположението на ароматното кафе. Всички гости на Нестле за Живей Активно! ще имат опция да се включат в отборна конкуренция по ултимейт фризби сред Шопски отряд и The Blue Caps. По обяд ще се провежда фамилен пикник с доста вкусна храна с MAGGI и Сандра Алексиева. На картатат можете да се ориентирате къде са ситуирани главните местоположения на дейния ден, 23 юни, в Борисовата градина.
37.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР