Тази неделя Асен Блатечки гостува със сина си в предаването

...
Тази неделя Асен Блатечки гостува със сина си в предаването
Коментари Харесай

Малко копие на тате: вижте порасналия син на Асен Блатечки и Диляна Попова

Тази неделя Асен Блатечки гостува със сина си в предаването „ На фокус с Лора Крумова “ по .

Признаваме си, че това, което ни развълнува даже повече от рядката обществена поява на дребното богатство, е фактът, че то безусловно е умалено копие на своя звезден баща!

7-годишния Борил с горделивост споделя, че прякорът му в учебно заведение е Скалата. Тренира футбол и джиу джицу. Когато за първи път влиза в спектакъл, е доста дребен, само че очевидно семенцето на фантазията е посято още тогава – дребният чаровник споделя на водещата, че мечтае да стане артист като родителите си.

Целия диалог гледайте във видеото.

 Запознайте се с порасналите деца на актьорите от „ Приятели “  Запознайте се с порасналите деца на актьорите от „ Приятели “  Запознайте се с порасналите деца на актьорите от „ Приятели “  Запознайте се с порасналите деца на актьорите от „ Приятели “
Диляна Попова и Асен Блатечки рядко демонстрират сина си в обществените мрежи и телевизионния ефир, само че създадат ли го, нормално е по щастливи мотиви.

Борил отпразнува рождения си ден на 21 септември 2021 година, а красивата му майка означи специфичния мотив и с пост в Instagram.

„ Динозавърчето ми става на 7. Обожавам го, даже когато ме ядосва! “, написа тя към серия от фотоси, направени край брега.

Асен Блатечки пък разгласява на в края на годината фотография на Борил с първия си орден по джиу джицу:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР